Proszę czekać...Proszę czekać...
Zobacz nasz profil na Facebooku Przejdź na stronę
 
Przedsprzedaż - zamówienia tylko do 17 grudnia!
2021-12-08

Wobec prognoz wzrostów cen w roku 2022 tegoroczna przedsprzedaż MEC3, w tym zwłaszcza gwarancja tegorocznych cen, może okazać się wyjątkowo atrakcyjna.

Przypominamy, że przyjmujemy zamówienia do 17 grudnia.

Radzimy z tym nie zwlekać, ponieważ może się okazać, że MEC3 ograniczy łączny volumen przedsprzedaży i zamówienia złożone najpoźniej mogą nie zostać uwzględnione.

Projektowanie własnych receptur - zapisz się!
2021-11-19

W najbliższym czasie rozpoczynamy cykl szkoleń przeznaczonych dla wszystkich, którzy chcą tworzyć własne, autorskie receptury na lody.

Szkolenia będą miały formę całodziennych (10:00 - 18:00) warsztatów, prowadzonych w małych grupach, z zapewnieniem indywidualnego wsparcia naszego doradcy dla każdego uczestnika.

W programie:
- wpływ surowców na cechy lodów,
- bilansowanie receptur,
- kalkulacja lodów,
- wartość odżywcza i skład,
- organizacja receptur.
> zobacz więcej

Rusza przedsprzedaż 21/22!
2021-11-10

Zamówienia przyjmujemy od 10 listopada do 17 grudnia 2021.
Regulamin i arkusz zamówienia są dostępne w plikach do pobrania (dla zalogowanych).

Jeśli korzystasz z produktów MEC3, a nie masz jeszcze u nas konta lodziarza,

Nowości 2021 - pierwsze recenzje.
2021-04-22

Ta informacja powinna znaleźć się w działe produktów, ale chcemy też przekazać wiadomość o odbiorze wybranych nowości MEC3 w czasie dotychczasowych kilkudziesięciu spotkań z klientami.

Wyróżniające się produkty to: > zobacz więcej

Składy, alergeny, wartość odżywcza i dużo więcej...
2021-02-06

Nasza aplikacja dla lodziarzy, Kalkulator Lodów, oszczędzi Twój czas i pieniądze!

Można w niej automatycznie generować informację o wartości odżywczej, składzie i alergenach dla dowolnej wprowadzonej receptury. > zobacz więcej

 
Informacje o produktach
Syropy glukozowe - wyjaśnienie

W czerwcu pojawiły się problemy z dostępnością wielu surowców, w tym syropu glukozowego DE38 (GLUCIDEX). Udało nam się wtedy znaleźć innego dostawcę syropu DE38 o nazwie handlowej GLUCODRY 380.

Wszystko działo się bardzo szybko i w dość nerwowej atmosferze dlatego nie nadążaliśmy z informowaniem hurtowni i klientów na bieżąco, szczególnie, że cały czas dostępność tego i innych surowców zmieniała się. > zobacz więcej

Nowości 2020-21 - receptury
6 października 

Umieściliśmy w Kalkulatorze Lodów kolejny gotowy receptariusz, zawierający prawie 30 sprawdzonych receptur z wybranymi produktami wprowadzonymi przez MEC3 w sezonach 2020 i 2021.

Nowości MEC3
1 marca 

Video z prezentacji nowości MEC3, która odbyła się 1 marca jest dostępne tutaj.

Przyjemnego oglądania!

 
Kalendarz
Dekoracje czekoladowe w Ashanti!
13 stycznia 2022


Kolejne spotkanie z wyjątkowym specjalistą od czekolady - Salvatore Toma, jednym z najważniejszych fachowców prowadzonej przez ICAM szkoły ChocoCube.

Więcej szczegółów i zapisy: tutaj

Zapraszamy!

Sigep 2022
22 - 26 stycznia 2022


Sigep

Targi Sigep to największe targi branży lodziarskiej. W roku 2022 udział weźmie na pewno mniejsza liczba wystawców niż w latach normalnych, ale najważniejsze firmy z branży już potwierdziły swoją obecność, w tym oczywiście MEC3.

 
Newsletter

Dowiedz się na czas o nowych produktach, promocjach, ważnych wydarzeniach w branży, nowych przepisach i o wielu innych rzeczach, które mogą dotyczyć także Ciebie.Zarejestruj się!

 
Jesteśmy BIO!
 
Przewodnik
 
Nasze lodziarnie
Lodziarnia MalinovaLodziarnia Ulica Baśniowa
start Cookies Party 2010
start Cookies Party 2010
Chcesz obejrzeć zdjęcia?
Eee tam... No pewnie!